Beräknat BF

Det verkar som att det blir ett till november-barn!

Jag är fortfarande i chock här, och så överlycklig och tacksam att min kropp fungerar så pass bra som den gör! Visst är det lite läskigt att berätta om graviditeten så här tidigt, men jag vill ju verkligen dela med mig av min resa här. Och skulle det hända något på vägen så vill jag kunna berätta om det också.

Den enda som jag inte kommer att berätta om graviditet för just nu är Lilo. Jag kommer att berätta det om cirka två månader så det känns lite tryggare.

FullSizeRender 3

Och det verkar som att det blir ett till november-barn, precis som Lilo, BF är 11 november!

 1. Mia skriver:

  Hej! Såg dig på Nyhetsmorgon nu och håller SÅ med dig hur du resonerar i att skaffa barn på egen hand. Jag var också i Danmark och inseminerades. Min son föddes för 2 veckor sedan. Bästa som hänt mig! Stort lycka till med graviditeten! Kram Min instagram: Mimmizett

 2. Stort GRATTIS! Så bra att du sprider detta ännu mera öppet! Har själv en storkdotter som snart blir 10! En underbar resa och älskar vår lilla minifamilj.

 3. Anna skriver:

  Vill bara säga grattis!! Har ju följt din resa eftersom vi inseminerades på storkk två dagar innan dig och nu också väntar barn( bf 9 nov). Fick också köpa nya test då min flickvän inte såg det där tunns timma strecket från storkks gravtest som jag såg;)

  Så himla roligt att det änsålänge gått vägen för oss båda!

 4. Ama skriver:

  Jag plussa i förrgår så blir en till novbebis här med, har också en dotter som är född i november! Dessutom den 11 som du räkna ditt bfdatum till 🙂

 5. Sara skriver:

  Grattis, så himla spännande! Håller tummarna för att allt går bra.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..