I annonssamarbete med PåGEN

Spana in min macka!

Det här att skippa frukosten är inget för mig, jag har alltid haft som störst aptit när jag har sovit.

Lilo vill helst äta mackor istället för gröt, och så vidare. Och då vill jag ju gärna välja ett bröd som är nyttigt istället för ett vitt, energilöst och luftigt formbröd. Och LingonGrova, som jag just här gör ett samarbete med, funkar bra för både mig och Lilo och man håller sig mätt ett bra tag.

Och vill man göra frukosten lite roligare (och desto mer kul att äta) så har jag ett tips! Använd bara en pepparkaksform! Släng sedan på smör, ost, gurka eller annat som du har i kylskåpet – och använd fantasin!

Här har jag använt en skiva LingonGrova (till två hus) och en hus-kakform…

IMG_7647

…som jag piffat med det som fanns i kylskåpet: smör, ost, gurka, bladspenat, mjukost och mozzarella…

Attachment-1

Man behöver behöver så klart inte ha så många ingredienser, men jag älskar att pyssla med mat – och om du också gör det så måste du vara med i Pågens Instagram-tävling #bästafrukostmackan (här kan du läsa mer)!

Så här deltar man i tävlingen:

1. Skapa den bästa frukostmackan av det du hittar i kylskåpet.

2. Lägg upp en bild på mackan på Instagram.

3. Skriv vilka ingredienser som använts och tagga #lingongrova och #bästafrukostmackan.

Förstapriset är ett frukost-set från SagaForm och en familjs månadskonsumtion av Pågen LingonGrova. Man kan tävla från 6 mars – 9 april. Vinnaren kontaktas efter tävlingens slut, senast 14 april, och presenteras både på Pågens hemsida, Facebook och Instagram.

Lycka till!

 

 1. Sandra skriver:

  Hej fina du
  Såg dig nyss i Nyhetsmorgon.
  Grattis till graviditeten 😊💕
  Jag är singel och har med försökt få barn. Varit i Danmark med.
  Men just nu är min längtan så stor, skulle så gärna vilja ha ett barn. Är 37 år och alla mina vänner ha familj.
  Har sökt efter privat spermadonator, har inte riktigt dom ekonomiska möjligheterna att åka till Danmark nu.
  Har du några tips på hur jag kan göra?
  Nån vänlig själ som vill skänka lite sperma till mig kanske 😉
  Maila mig gärna om du har lite förslag på hur jag kan gå till vägar (om du vill alltså).
  Önskar dig all lycka med din graviditet.
  Stor kram Sandra 💕🌷

 2. inna skriver:

  Gillar inte Lingongrova! Hattings finska rågbitar regerar. Finlands mest populära bröd, köpt hem i alla år och nu får man dem här! <3

  Förstår att vissa lever av reklam.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..