Det är lika läskigt som härligt att vara gravid

Just nu är det så många känslor i min kropp...

Jag hade glömt bort hur läskigt det är att vara gravid – den här rädslan att något ska hända innan man kommer att känna sig säker på sin graviditet. Igår skulle googlade jag när man göra första ultraljudet och möttes av en text som sa ”man gör ultraljud för att vara säker på att man verkligen har ett foster i magen”. Gillar inte den meningen alls… För jag är ju gravid och det finns något i min mage – ett litet embryo!

IMG_0935

Men nu ska jag tänka framåt, bara njuta av det faktum att jag är gravid. Jag är GRAVID! Det är bara helt fantastiskt att jag blev det under första försöket!

Jag är också överväldigad av era fina kommentarer här på bloggen! Betyder massor!

 

 1. Sofia skriver:

  Stort grattis till graviditeten!! 😊 Tumme upp att du pratar öppet om det. Hade gärna hittat kärleken och skaffat barn med någon, men det blev inte så. Min barnlängtan är ju precis lika stor för de som är två. Är så otroligt tacksam att trots låg äggreserv så lyckades det med IVF (38 år) och har bara några veckor kvar nu till BF. Känns som ett mirakel och kommer älska ihjäl den här ungen 😊 Lycka till med allt!

 2. V skriver:

  Häftigt! Följde din blogg tidigare, men haft uppehåll ett bra tag, så roligt att komma tillbaka till fina nyheter. Grattis från en bloggläsare, hoppas allt går bra!

 3. Stort grattis till graviditeten! Helt enig om det där med oro.. Är själv nyligen gravid, (äntligen, efter fem ivf-försök) och längtar tills man kan börja känna sig liite lugnare. Vi gjorde vårt första VUL i v 7 (6+5), fr.om. den veckan ska man kunna se det lilla hjärtat picka 🙂

 4. Nina skriver:

  ÅH! Jag har inte varit inne på ett tag. När du skrev först att det var negativt ville jag berätta om mig själv. Jag var ”falskt” negativ tills tre dagar efter beräknad mens. Men jag skrev inte det för jag tänkte att det kanske är jobbigt att få sånna kommentarer. O så går jag in nu å läser det detta!! HURRA FÖR DIG! Så härligt och fint!!! Så glad för din skull!!!

 5. Lill skriver:

  Stort grattis, underbart. Fick läsa ikapp då jag ej varit här på ett tag. Så roligt. Njut nu av din graviditet och sköt om dig/er. Kramar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..