För många går runt och hatar sin kropp

"Nej, du behöver inte älska din kropp, men du behöver heller inte hata den".

Igår stod jag framför en filmkamera och visade mig i bara BH (bara överkroppen filmad) – och hur glad blir jag inte av att ett underklädesföretag vill ha med mig för att jag just INTE har den typiska modellkroppen. Hurra för det!

Snart kommer ni få sig mig och fina Valerie i en BH-skola just här på våra kanaler. Och i samma veva kommer ni också att få se mig, Anna ”Apan i granen” Davidsson och Emelie Holst i mama där vi stolt visar upp våra kroppar för att prata om kroppspositivism. Och det är som Emelie säger: ”Nej, du behöver inte älska din kropp, men du behöver heller inte hata den”.

Allt för många går runt och är missnöjda med sina kroppar – och till och med hatar den. Det är åt helvete!

FullSizeRender

Missa inte nästa nummer av mama som kommer ut 11 april!

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..