Udda böjelse…

Alltså, det här fetischen är ju lite annorlunda så att säga.

Okej, jag ska inte spamma på här om mitt obefintliga kärleksliv, men den här böjelsen som en person på en dejtingapp har? Att gå ingång på att pleasa någon så mycket att man till och med vill betala personens räkningar? Jag önskar att jag gick igång på att bli pleasad, haha!

IMG_7995

  1. Lea skriver:

    Jag blir mkt underhållen av det, mer galna dejtningapps-spaningar!

  2. Alla varianter i vår herres hage. 😂😂😂

  3. Cia skriver:

    Det känns nästan som ett skämt ; )

  4. Det kanske bara är jag, men jag blir genuint intresserad av hur den typen av människor ”tickar”. Inte attraherad eller så. Inte alls över huvud taget, men väldigt nyfiken på hur han funkar, tänker, vad han får ut av det. Jag hade lätt kunnat ta en date bara av ren nyfikenhet!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..