I annonssamarbete med HEINZ

Lilos briljanta idé?

Jag älskar att barn är så mycket mer positiva än vuxna!

Jag gillar verkligen växter och har ett gäng hemma hos mig. Det tråkiga är bara att de inte trivs lika bra med mig! När jag och Lilo startade odlingsprojektet Grow your own tillsammans med Heinz (för att slutligen tävla om chansen att få en egen buteljerad ketchup!) så trodde jag att det skulle vara superlätt, men nu är jag inne på andra plantan som jag också lyckats ta kål på… Och medan jag vill kasta in handduken så säger Lilo bara: ”Det gör inget mamma, vi planterar en ny buske!”. Jag älskar att barn är så mycket mer positiva än vuxna!

Och så kom hon på en briljant idé för att få plantan att växa – som jag inte kunde säga nej till…

IMG_8009

”Tomater gillar ju ketchup! Vi ger dom lite ketchup!”

IMG_8010

Och vem vet, det här kanske är en supermetod? Jag tog dock bort cirka 70 procent av ketchupen…

Här hittar du massor av tips på hur du odlar som bäst (bättre än mig förhoppningsvis, fast vi ger inte upp!) och så kan du tävla om olika trädgårdsredskap. Lycka till!

LOADING..