I annonssamarbete med CHANTELLE

Brösten är värda att ha det SKÖNT!

Visste du att man i snitt ändrar bh-storlek elva gånger i livet?

En sak som jag har funderat mycket över efter att jag fick barn är varför så många tycker att det är viktigt att kämpa för att kroppen ska ut som den gjorde innan graviditeten. Varför måste den det?

Det känns ju helt naturligt och logiskt att kroppen förändras under livet – och det behöver ju inte vara något negativt.

Visste du till exempel att man i snitt ändrar bh-storlek elva gånger i livet? Elva gånger! Det är ju rätt lustigt att man (läs jag) har trott att jag haft en storlek hela livet.

Så när jag fick frågan av Chantelle, som har från A- till H-kupa, att vara med i den här bh-skolan så kändes det både kul och vettigt att få lära sig lite mer om vilken bh man faktiskt trivs som bäst i. Och det är just min största lärdom här – att en bh ska kännas så pass bekväm att man vill bo i den. Så klart vill man ju också ha bh med bra passform – men framför allt att den är SKÖÖÖN. Man bär trots allt en bh 6000 timmar per år!

Om du inte vet vilken bh-storlek du har – gå till expertbutik, våga ta hjälp och hitta just din favorit. Alla är värda en perfekt bh – i just sin storlek!

 

  1. Majda skriver:

    Man lär sig nått nytt varje dag, detta visste jag inte!!

    Besök gärna http://nouw.com/miniochluna där temat för veckan är SS17 outfits för flickor! Och massa intressant läsning!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..