Kenza om sin barnlängtan

Jag gjorde en intervju med Sveriges största bloggstjärna!

I senaste numret av Plaza Kvinna har jag intervjuat coola Kenza Zouiten. Och SÅ KLART var jag tvungen att ställa barnfrågan. Jag kände att det var okej att göra det eftersom hon själv tidigare skrivit om ”kids” i framtiden: ”Min nya tatuering under tutten kommer förmodligen täckas av en hängpatte efter kids och allt sånt, men vad gör det!”.

kenza1

Foto: Andreas Kock för Plaza Kvinna

(Från intervjun)

Jag: Längtar du efter barn?”

Kenza: ”Ja, hela målet i mitt liv är att skaffa barn och familj. Men samtidigt som jag längtar efter att bli mamma vill jag inte skaffa barn innan jag känner att jag kan ta ett steg bakåt i jobbet. Jag vill kunna vara så närvarande som möjligt när jag blir förälder, och jag vill att Aleks också ska kunna vara det. Som det ser ut nu skulle vi behöva ha en nanny, och det vill jag inte. Så vi väntar lite till dess att det känns helt rätt. Om det ens är möjligt, menar jag. Jag tar inte för givet att kunna få barn, men jag hoppas så klart på det.”

Hela intervjun kan du läsa i senaste numret av Plaza Kvinna.

kenza

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..