3 saker du inte bör säga till singelföräldern

"Saknar du inte ditt barn?"...

1 ”Funderar du inte på att flytta till en större lägenhet?”

Man bara: ”Absolut, har kikat på en fräsig våning i Vasastan som jag funderar på att köpa för sju millar”. Hahahahahahahaha, sluta skoja med oss singelföräldrar på det sättet!

 

2 ”det måste vara skönt med så mycket egentid!”

Jag tror inte riktigt alla förstår vad vi singelpäron gör på vår ”egentid”: jo ALLT det vi inte hann med under den intensiva veckan med barnet. ALLT. Vi har exakt lika mycket att göra som alla i parrelationer – om inte mer.

giphy (1)

3 ”Saknar du inte ditt barn när det inte är din vecka?”

”Nej förstår du, jag stänger av mina känslor när jag inte har min dotter…” Alltså, det är inte riktigt så det fungerar. Varför skulle inte vi, liksom dem i par, inte sakna våra barn när vi är borta från dem?

 

…och det värsta: ”NEJ, JAG KAN TYVÄRR INTE ses PÅ LÖRDAG. VI SKA HA PARMIDDAG HEMMA”

Par som inte kan äta middag med singlar för att vi är just singlar… Det finns en speciell plats i Nangijala för er! Taco hej.

  1. E skriver:

    …och för de singlar som vägrar käka med par då…?

  2. Sara skriver:

    Klockrent! Tack! <3

  3. Å skriver:

    Hahaha. Älskar din blogg! Öppen, träffsäker och rolig❤️

  4. Det sista är så klockrent! Jag har alltid sagt att jag avskyr parmiddagar. Även nu när jag är gift och har barn avskyr jag ordet. Jag har inte ”parmiddagar”, jag har middagar. Vad det är för ”status” på mina gäster är irrelevant och inte därför jag bjuder dem!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..