Är lite i chock…

...efter de här kommentarerna.

I fredags skrev jag om det här på bloggen, att H&M:s storlekar är så vansinnigt små. Och på mitt instagram blev fokusen inte direkt på jeansen och storlekarna, utan på min kropp. Gå in här och läs om du känner för att ta en titt på hur tonen är bland dem som tycker att det är helt okej att syssla med mobbning (rätt många faktiskt).
Att bli kallad: fetto, vidrig, patetisk, obegåvad, äcklig, tjockis, efterbliven (och ännu värre saker i min inbox).
Ja, det ÄR precis det här som gör mig ledsen och orolig för framtiden – att vi inte får vara olika eller tycka olika (mobbning är inte att tycka, det är att kissa på mig – och sin egen karma…). Jag kommer i alla fall aldrig att sluta kämpa mot skeva kroppsideal. För min dotters skull och alla andra kids. Taco hej.

annikasnsns

Foto: Hannah Hedin för mama.

 1. Erika skriver:

  Du är en otroligt vacker och stark kvinna! Det är peppande för oss ensamstående mammor att få läsa om allt du delar med dig av 💪🏻💕

 2. Lisa skriver:

  Det här gör mig så ledsen! Tack för att du orkar skriva och dela med dig och vara personlig! Det betyder mycket för många! Du är klok och modig och såå vacker! 💚

 3. Ledsamt och skrämmande! Ser att det är en del unga tjejer som kommenterat väldigt neggo. Så himla tråkigt! Folk förlorar så mycket vett när dem är bak en skärm 🤐
  Du är fin och bra och smart och klok!
  Följt dig sedan vi var gravida samtidigt!

 4. Men hur i h-vete är folk funtade? Patetiska fetskitar som bara vågar kasta smuts anonymt på nätet.
  Anser precis som du att HMs storlekar är små, men på en FB grupp förnekades detta storligen av en bloggare som påstod att dom följer EUs norm. Tjohejsan att dom gör, därför går jag enbart in på HM hem numera.

 5. Hanna skriver:

  Du är skitfin och modig! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..