Vi drog på charter!

Hej från Italien!

I går landade vi på Sardinien, Italien, för en veckas hederlig charter med Bamseklubb och allt. Och herregud vad man märker att man blivit härdad som förälder. Att man lyckas sova på ett plan med cirka tio bebisar gråtandes och skrikandes kring sig. Så länge det inte är ens eget barn kan man ju verkligen bara slappna av. Allt som behövs är paddan och lite chips = svinnöjd 3,5-åring.

Och nu – pool (med en massa barnkiss?)!

FullSizeRender 2

FullSizeRender

  1. Sanna skriver:

    Också nyfiken på var ni var o hur det var 😉

  2. Petra skriver:

    Härligt! Undrar också vilket hotell ni bor på? Vi åker nämligen till sardinien den 22 juni till ett bamseklubb-hotell och om det råkar vara samma vill jag gärna höra hur det är.. inte för att vi kan avboka om det är mindre bra men ändå 😉

  3. Åh vad roligt! Vi ska också till Sardinien, men i höst. Vilket hotell bor ni på? Berätta gärna sen hur du tyckte det var att åka dit med 3-åring. Hoppas ni får en fin semester!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..