När barnet är på Bamseklubben…

Vi kan kalla den här bilden: ”När barnet är på Bamseklubben passar mamma på att gå på puben”. Nja, inte riktigt puben då, men ett glas prosecco i solen.

Herregud, vad jag anammar min italienska sida när jag är i Italien.


Mat, bad, siesta = la dolce vita. Det känns som att vi svenskar glömmer bort hur viktigt det faktiskt är att bara njuta av livet. Och inte stressa hela tiden.

Ciao från Sardinien!

  1. Anna skriver:

    Hej Annika.
    Skulle vilja be dig om en tjänst. Jag kikar runt på flera av bloggarna här på mama någon gång varje vecka. Nu är det kanske inte så att du är så ansatt av nättroll (kan ha fel, läser inte alltid kommentarer iofs) men jag tycker mig märka skillnad på mammorna och pappan.
    Ni mammor gör tillägg som t.ex. ”ja, jag har smort på solkräm”, ”nä, nappen används inte hela dygnet” etc. Förstår ju hur tröttsamt det är med kommentarer som dissekerar inlägget och lägger till en massa som inte finns. Däremot på Nisses blogg har jag aldrig stött på den sortens kommentarer. Slog mig nu när jag kollade på inlägget om yngste sonen i sjömansdräkt, gööörsöt såklart. På ett foto har han en colaburk i handen och Nisse skriver typ ”Jojo drack väldigt mycket på festen”. Hehehe, kul (vilket jag menar). Dock förväntade jag mig pekpinnar bland kommentatorerna gällande läsk, mer än ett glas läsk, men icke. Skönt men tror du ngn mama hade kommit undan med det? Varför är det så stor skillnad? Önskar att jag kunde göra ett blogginlägg om det men det hade ju bara blivit en fis i rymden, kan vi inte dryfta om det här? Det var alltså det som var tjänsten 😀
    tack för en bra blogg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..