Jag är arg!

Kan inte Kardashian-syrrorna bara sluta att kroppshetsa nu?

Om ni följer Kardashian-syrrorna har ni säkert sett att de gör en mängd reklam för något som kallas Fittea och Flat tummy tea. Jag blir så arg att dem, och andra stora kändisar, faktiskt tycker det är okej att lura andra kvinnor att man skulle få en platt mage eller bli ”fit” av te…

Ja, om man detoxar och ersätter måltider med dryck utan kalorier är det så klart att man går ner i vikt, men alltså kroppen ställer ju in sig på svält-läge och man går upp de kilona igen när man börjar äta normalt. Och de här wrapsen på magen. Men sluuuuta bara!

Och jag fattar inte – Kardashians har såååååååå mycket cash. Varför vill de göra reklam för bantningsprodukter? Det är ju bara så onödigt när de ändå är så stora förebilder för så många unga tjejer.

Nej, nu dricker jag en bärs istället! Och äter en RIKTIG wrap.

IMG_9734

 

 1. jess skriver:

  Men precis dom har alla pengar i världen så varför göra reklam för idiot grejer?? Blåsta är dom tyvärr! Dom lever i en ytlig värld.

 2. Anki skriver:

  Jag såg för något år sedan att de har en tecknad serie om sin familj med väldigt smala figurer. Jag påpekade att figuren såg anorektiska ut.Ibland kan det vara kul att se dessa bimbos på tv, men trist att de har stort inflytande hos yngre som t.o.m genomgår plastikoperationerför att likna Kim. Förmodligen har all botox stigit dem till huvudet och fettet från midjan har hamnat i baken.

 3. Ewa skriver:

  Men herregud, låt dem göra sin grej. Och så gör Du Din, bärs eller te. Är inte det fördelen med att vara fri människa?

 4. Helene skriver:

  Klart dom inte borde göra reklam för det men värre är väl att tjejer inte har bättre självförtroendet och köpa dessa produkter. Tror vi måste jobba med våra döttrar och tidigt få dem att förstå sunda ideal. Men jag skulle aldrig följa eller läsa om Kardashians……

 5. Sofia skriver:

  Alltså jag förstår din poäng med ideal och dåligt föredöme men JAG är så trött på att du alltid eller iaf väldigt ofta använder Kardashian-familjen som exempel på din blogg.
  Sluta följ dem på instagram om de stör dig så mycket!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..