It’s a girl!

Kompisgraviditet, freakshow och rekord i manspreading – veckan som gick...

Ursäkta dålig uppdatering här på bloggen, veckan har varit minst sagt fullspäckad av jobb! Vad gör jag då egentligen på dagarna? Den här veckan jag bland annat blivit plåtad och intervjuad av DN (som kommer om ett par veckor), testat en väldigt speciell träningsform för amelia (omg, vänta till ni ser detta), gästat ”Freakshowpodden” med Messiah Hallberg och Jakob Öqvist…

FullSizeRender

…och idag testade jag att sätta nytt rekord i ”manspreading” i Nyhetsmorgon (tillsammans med Manne Forssberg och Hasse Brontén)…

IMG_9895

…där jag också hängde med fina och briljanta Julia Frej som väntar barn i höst (it’s a girl!)…

IMG_9894

…och så har jag så klart firat midsommar med min lilla älsklingsperson!

FullSizeRender 2

Hoppas att ni alla haft en fantastisk midsommar!!!

  1. Linnea skriver:

    Jisses, vad Julia är lik Khloe Kardashian!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..