När mina ögonsfransar gick av…

Supertips för att få fransarna att växa ut igen!

När jag åkte till Indien förra året för att spela in en produktion med Kappahl så passade jag på att göra en ögonfransförlängning – för att se ”sminkad ut framför kameran”. Men eftersom jag gjorde förlängningen i sista sekund så valde jag den salong som råkade hade tid – och det skulle jag inte ha gjort. För förlängningen blev riktigt usel och när fransarna lossnade tappade jag typ 70 procent av mina fransar – det är sant (önskar att jag tagit bild…)!

Så jag kommer aldrig att förlänga dem igen – någonsin – även om det verkligen finns salonger som är superbra på förlängningar.

Hur som helst – när alla sa ”de kommer växer ut snabbt igen” så… eh, nej, Det tog flera månader innan de ens kom tillbaka och jag har fortfarande inte de täta fransarna jag hade innan förlängningen – trots att det gått ett år.

Men så såg jag min kompis Ylvas megalånga fransar och frågade om hon hade gjort en förlängning, men nej, hon hade använt ett serum. Så jag beställde hem den (det här är INGET samarbete, utan bara ett supertips) som heter ”Magic lashes” från Combinal/Acasia.

magic-lashes

Först har man på produkten vid franskanten en gång per dygn. Sen två gånger i veckan efter det (förpackningen ska hålla i sex månader).

Och – tadaaaaa! Checka mina fransar:

FullSizeRender

Det är tydligen aktiva ingredienser som stimulerar växten. Och de har verkligen växt!

Och angående priset så är den ju inte svinbillig precis (1295 kr), men jag tänker att det är ungefär samma pris på den som en BRA förlängning.

PS. Jag har en kompis som säger att ricinolja på fransarna funkar för att få dem att växa. Jag har inte testat det, men om det gör det så är det ju ett fantastiskt budgetalternativ (typ 40 kr).

 

  1. Superfint. Använde liknande produkt, men då växte även håret under ögonen, där som man skulle kunna tänka sig att ögonbrynen fortsätter, om de skulle fortsätta runt hela ögonen. Ja, hoppas du förstår vad jag menar, haha! Jag fick vaxa bort. Hade långa ögonfransar iallafall!

  2. Jag kan bekräfta att ricinolja funkar! Både för håret om man vill att det ska växa snabbare och fransar att bli längre.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..