Kan vissa män bara softa ner lite – och låta mig få ha ett sexliv?

Apropå mitt tidigare inlägg om hur svårt det är att dejta när man en gång berättat att man skulle kunna tänka sig att skaffa fler barn…

Jag måste bara berätta om vad som hände på min liggdejt – alltså att ha en dejt med någon som man i förväg tillsammans bestämt att man ska ha sex när man ses.

Under tiden vi hade sex så hade hans killkompis panikringt honom och lämnat meddelandet: ”Du kom väl inte i henne!? Hon försöker nämligen att bli gravid!!!! Jag har googlat henne! Hon fick missfall i våras!”

Ursäkta mig, men hur osoft? Eftersom jag känner personen jag hade sex med så visste han redan om min historia. Men dessutom – ska jag aldrig få ha sex nu? Om jag ens vill ha barn till så vill jag för fasen inte ha det med vem som helst – och hur som helst!

Kan vissa män bara softa ner lite – och låta mig få ha ett sexliv?

 1. Liljan skriver:

  Alltså VA FAN??! Jag orkar inte.

 2. Maria skriver:

  @Tina För mig funkar det så att jag skiter i hur andra är intima så länge det är på lika villkor. Sån är jag.

 3. Lise skriver:

  Och vad vill du säga med det Tina? Att du är en lite finare flicka som inte ligger med någon du inte är ihop med?

 4. Ps. Liggdejt – fan va gött!

 5. Men lägg aaaaav?! Bland det värsta jag hört..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..