Så onödigt viktsnack!

Förväntar mig mer ansvarstagande 30-åriga Therese Lindgren som är Sveriges största kvinnliga youtuber. 

Jag vet inte mycket supermycket om Therese Lindgren, men jag har alltid trott att hon varit en bra förebild för tjejer (som exemplevis mina brorsdöttrar som snart är tonåringar) och jag tycker att det är bra att hon gjort boken ”Ibland mår jag inte så bra” om psykisk ohälsa och panikångest.

Men i mitt instagramflöde i morse hittade jag detta:

Bild från Thereselindgren.se.

Så jag gick in kollade på Therese Lindgrens vlogg – och blir så ledsen av att se att hon valt att prata så mycket om vad hon vägde och väger. Visst hon uppmanar folk som inte vill höra om vikt att inte titta och lyssna, men hon har ju SÅ många unga fans som kollar ändå – och påverkas!

För mig är det en gåta varför Therese känner att hon måste prata om sin vikt på det sättet hon gör när hennes följare är just i den åldern då det är som mest risk att utveckla en ätstörning. Så otroligt onödigt! Det bidrar bara till självskadebeteende och är inte peppigt på något sätt.

Förväntar mig mer ansvarstagande från en 30-åring som är Sveriges största kvinnliga youtuber.

 

 

 

 

  1. Sofia skriver:

    Therese är en bra förebild för min dotter. Hur jag vet det? JAG har satt mig in i det hon förmedlar, diskuterar med min dotter och jag lär henne att tänka själv. Therese visar också sig osminkad o ostylad hela tiden.

  2. Vet inte vad jag tycker är värst, vikttjat eller tjatet om att tjejer alltid ska vara förebilder

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..