3 nödvändiga nyårslöften

Jo, alltså det här med nyårslöften… Jag brukar faktiskt inte ha så många men i år tänker jag mig följande:

1 Aldrig banta

Dieter är skit, enligt mig. Jag tror inte på matförbud – det skapar bara en osund relation till mat. Mat ska vara njutningsfullt – inte något som ger en ångest.

2 Sortera ut män

Män som tar mer energi än vad de ger – de kommer inte att finnas i mitt kärleksliv 2018. Kärlek ska vara härligt och boostande – inte tvärtom.

3 Sluta säga ja

Ni vet hur folk ofta uppmanas till att säga ja till saker i livet – tvärtom tänker jag säga nej till en massa saker jag egentligen inte vill göra men gör för andras skull. Jag ska inse värdet av min egen tid.

Det här året ska bli mitt bästa hittills. Jag har bestämt det. Och Lilos också, så klart.

Hej då, 2017, och hej 2018!

  1. Tina skriver:

    Hej Annika, det här med Ät vad Du vill, gör mig ibland frustrerad. Det är enkelt för – naturligt smala – bloggar och andra att säga. Själv är jag smal, späd kanske, men om jag åt allt skulle jag vara rejält knubbig inom en månad. Jag äter aldrig sötsaker, jag har aldrig tyckt om sött ens som barn. Men unna Dig en bit tårta, det är detsamma som om jag skulle säga men unna Dig en daggmask det är såå gott, så det är ingenting jag avstår, det är helt naturligt för mig. Jag hoppar kolhydrater, bröd, pasta etc, jag mår bra på fisk och skaldjur, sällan kött pga att jag blir för mätt och att jag därför inte kan äta tillräckligt. Jag är frisk men vad jag vill säga att det är genetiken som spökar, en person kan äta hur mycket som helst medan en annan måste tänka sig för. Det handlar inte om bantning utan om att känna sin kropp. Så döm inte oss som kanske äter litet i andras ögon, jag får i mig det som kroppen behöver. Jag äter för att leva jag lever inte för att äta.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..