Terapi: Måla om

Vad gör du när du känner dig nere? Det är så klart inget fel i att bara dra täcket över sig och bara tillåta sig själv att vara deppig. Men jag märker att jag mår bra av förändring när jag har något som maler i huvudet. Det kan vara att gå och träna och bara låta sig själv svettas ut den dåliga energin eller så kan man ta tag i något i hemmet som man tänkt att fixa men av olika anledningar skjutit upp.

Igår när jag hade eftermiddagen och kvällen bara för mig själv  valde jag att måla om vardagsrummet. Sån terapi! Jag gick från en rätt tråkig kall ljusblå/lavendel till en varmare och ”krämig” färg. För det är något att ändra göra sitt hem mer trivsamt när något utanför gör att man inte är helt på topp. Jag var lite tveksam till färgvalet (jag är lite rädd för färg…) men jag tycker att det blev så bra!

De här bilderna är från mitt hem…

…och de här (ehm, lite proffsigare tagna) är från Jotun Lady. Men det är samma färg – ”Blushing peach”.

 1. Kattis skriver:

  😊 #addicted_to_details @snackalandskap

 2. Ana skriver:

  Kattis: men vilken öga för detaljer du har. Såg det också nu, mysigt!

 3. Kattis skriver:

  Kanske stört, men ser bara en mjuk mage, lår o underliv på en av bilderna. Se uppe i ena hörnet av rummet lixom. Fint!

 4. Leila skriver:

  Så fint det blev!!! 😍

 5. Bea skriver:

  Drömmer om att resa. Med mina barn eller bara jag.
  För andra gången sedan jag blev ensam med barnen för drygt 4 år sedan kommer jag att ha en egen vecka i sommar.
  (Wow!)
  Helst vill jag åka utomlands då om jag får till det ekonomiskt.
  Är sugen på Italien.
  Några tips?
  Kram Bea

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..