Scones med ALLT

Matlagning behöver vara så perfekt...

Finns det något mysigare än att äta långfrukost på helgerna? Jag och Lilo brukar rätt ofta baka scones tillsammans – på det som finns hemma. Och jag tycker verkligen inte att matlagning behöver vara så perfekt utan att man mer tar vad man har och kör i degen. Idag blev det scones på mjöl, havregryn, smör, salt, bakpulver, creme fraiche och grekisk yoghurt. Så bra att använda det sista som finns av mejeriprodukterna till en deg! Och det viktigaste av allt: flingsalt över brödet innan man stoppar i ugnen. Allt blir godare med flingsalt…

Och Lilo får en ”babyccino” varje morgon = bara skummad mjölk i kopp. Hon tycker att det känns vuxet att få dricka ”kaffe” med mig, vilket jag tycker är gulligt.

Trevlig helg från mig och Lilobert!

  1. Åh den pyjamasen köpte jag till Ines i förra veckan – så himla söt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..