I annonssamarbete med FITBIT

Jag tränar inte för att bli smal

Kom och spring med mig!

För mig handlar inte träning om vikt eller att bli smal – jag tränar för att bli stark och för att ha mindre ont i min rygg och i mitt bäcken (har fortfarande stora problem efter graviditeten för över fyra år sedan). Och för mig ska träning vara kul och stärkande, inte ett tråkigt måste. Även om jag känner mig rätt stark i kroppen så är min kondition i riktigt dåligt skick. Från att ha orkat springa en mil utan problem är nu två kilometer än riktigt utmaning för flåset och för kroppen.

Därför har jag bestämt mig för att ändra på detta – genom att ha målet att springa Vårruset!

Till hjälp har jag också smartklockan Fitbit IONIC med tillhörande app som håller koll på mina steg, träning – ja, till och med sömn och andning. Väldigt bra för mig som har ett stillasittande jobb då den påminner mig att gå upp och gå när det behövs och har korta träningsprogram i klockan för att få upp pulsen.

Och jag springer inte heller själv utan tillsammans med #teamfitbit som består av redaktionen på ToppHälsa, Markiz Tainton, Julia Khouri och PT-Fia och… DIG?! Ja, var med oss och träna inför Vårruset i slutet av maj (läs mer här)!

Till hjälp har vi även våra två coacher, Matilda Bergfeldt och Lena Ovegård, ger dig tydliga träningsupplägg, både i tidningen ToppHälsa och i filmer på deras hemsida.

Du kan också tävla om en egen Fitbit-klocka och T-shirts genom att joina #teamfitbit och visa upp dina bästa träningsbilder inför Vårruset på instagram. Tagga #teamfitbit och pinga @topphalsamagazine och @team_fitbit så är du med och tävlar. Vinnarna kommer att presenteras på Topphälsas instagramkonto i anslutning till Vårruset.

Det vore så kul om du vill joina oss i #teamfitbit!

LOADING..