I annonssamarbete med PAMPERS & MAMA

Så fixar du en babyshower!

Ska du fixa en babyshower? Var med och tävla med mig!

Vad är egentligen viktigt när man ska fixa en babyshower för sin vän som ska bli förälder? Snart ska jag få ordna en fest för min bästa vän som ska bli förälder – så kul! Och jag tänker så här när det kommer till babyshowers: att göra den så personlig som möjlig men även ta in de klassiska momenten som just en lekfull och överraskande blöjtårta (ehm, som min kanske?). 

Andra måsten då? Jo, helt klart att bjuda på det som den blivande föräldern tycker om som mest! Är det muffins så är det, eller är det pizza så funkar ju det lika bra. Det viktiga är att visa att man har ansträngt sig för att man vill att sin kompis bara ska få njuta och hyllas. Speciellt om det är en tjejkompis som bli förälder – för en härlig fest under graviditeten kommer ju att vara ett så härligt break! 

Jag använde cirka 80 Pampers new baby-blöjor till min tårta.

Blöjor är ju vanligtvis i fokus på en babyshower och jag måste säga att jag är väldigt stolt över mitt bidrag till Pampers blöjtårteutmaning som pågår just nu. Jag blev utmanad av förra årets blöjtårtevinnare Knivlisa att delta – och du kan också vara med själv och delta genom att skapa en egen Pampers-blöjtårta! Dela din/dina egna blöjtårtor under hashtagen #PampersBabyshower samt pinga @tidningenmama och @pampersworld och du tävlar om att vinna en årskonsumtion av blöjor. Du kan också tävla om ett Pampers blöjtårtekit genom att rösta på en vinnare (förslagsvis mig!).

Jag spontangjorde även en bukett med blöjor och tycker faktiskt att det är fint inslag på paketbordet. Och så enkelt att göra – bara ta ett gäng blöjor, jag använde Pampers new baby (en förpackning kan man också ha med som en av presenterna!) och rulla dem och sedan linda in dem i kräppapper. 

Aktiviteter då? Hyllande tal tycker jag är det viktigaste av allt. Att ösa kärlek över sin vän som ska gå in i sin mest betydelsefulla period  i livet är ett måste! Och kom ihåg att inte utesluta någon vän i gänget bara för att hen inte har barn – alla måste få vara välkomna oavsett sin status i livet. 

Muffins och alkoholfritt bubbel till den gravida!

Känner du för att vara med och tävla men inte vet hur du ska börja? Spana in den här videon om hur du kan bygger din egen Pampers-blöjtårta. Lycka till!

LOADING..