I annonssamarbete med ZENDIUM

Borsta inte bort de bra bakterierna

Bra bakterier ska boostas, inte borstas bort!

Vad tänker du på när du hör munbakterier? Bakterier kanske inte låter som något bra i munnen, men det är det faktiskt! En vanlig miss som många gör är nämligen att eliminera ALLA bakterier, speciellt i munnen där det finns en hel del goda bakterier som faktiskt behövs för att hålla munnen frisk och fräsch. Att ha en bra tandkräm, byta tandborste ofta och använda tandtråd är A och O för mig.

Och är det inte lite lustigt att vi är så måna om vilka hudprodukter och hårprodukter vi använder, men bara plockar en tandkräm i butiken utan att tänka på vad man egentligen vill ha ut av den? Jag har borstat mina och Lilos tänder med Zendium ända sedan jag genom bloggen testade den första gången för ett par år sedan. Och det som gjorde att jag fastnade är just att tandkrämen är så mild och den tar bort de dåliga bakterierna men boostar de naturligt goda som är till för att skydda mot karies, ilningar och tandköttsproblem

Just nu borstar jag tänderna med Zendiums nya variant ”Extra fresh” som ska hålla fräsch andedräkt i 12 timmar (tänk på den med Z om du glömmer bort vad den heter!) och Lilo använder barntandkrämen ”Junior”.

  1. Sthlm skriver:

    Haha, ovan skulle stå under förälskelse-inlägget!

  2. Sthlm skriver:

    Underbart!! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..