Den här förälskelsen alltså…

Okej, jag känner mig som en tonåring. För jag har nog på riktigt aldrig upplevt en så stark förälskelse som jag gör just nu.

Jo, jag har absolut blivit blixtkär tidigare, men i mitt bakhuvud har jag på något sätt alltid vetat ändå att förhållande aldrig skulle funka utan att det var mer ”passion” än ”vettigt”. Den här gången känns det som både passionerat och vettigt – och tryggt.

Det är så jäkla mäktigt att bli så förälskad i en person som man vet är bra för en och samtidigt är den mest attraktiva person jag vet. Han får liksom alla män runtomkring honom att se bleka ut.

Ja, ni hör hur jag låter? Men ändå en så häftig känsla att bli sådär tokförälskad efter lång tid av dålig dejting och förhållanden (hm, vet inte ens om jag kan kalla dem förhållanden) som har tagit så mycket mer energi än vad de gett.

Och hur läskigt det än är så går jag ”all in” nu – det får bära eller brista. Det finns ingen anledning att vara rädd eller tveka när det känns så jäkla underbart.

 

  1. Är så glad för din skull! Otroligt att det till slut händer! 😉 Snälla, berätta mer snart! Mer om HUR han till slut dök upp. Jag har följt dig så länge och känt igen mig och faktiskt mått lite bra av att det finns fler som jag. Liksom skönt att få det bekräftat hur SVÅRT det här. Det GÅR ju inte att träffa någon, eller?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..