På en sån bra plats just nu

Kärleksfest i hjärtat…

Jag känner att jag har ett sånt flow just nu: i kärlek, jobb, föräldraskap – ja, livet liksom. Och det som faktiskt gör mig så som mest lycklig är att jag känner mig så säker i mig själv, att jag vet hur jag ska hantera saker, våga tacka nej till saker som inte känns rätt och våga tacka ja till saker som jag kanske inte vågat göra tidigare – vilket leder till att jag blir lyckligare = bra mamma.

Känslan just nu! Illustration: Pollynor.com

Och i veckan hände en väldigt rolig sak. Jag gillar inte tala i gåtor, men jag måste bara samla lite mod eftersom det här är en väldigt ny och stor sak för mig som jag aldrig tidigare varit med om. Återkommer snart med mer om detta…

Helt enkelt, jag mår så jäkla bra. Och jag känner fasen att det är min tur att få vara så här lycklig som jag är just nu. Att vara tillfreds är den bästa känslan i livet. Och när Lilo i går sa: ”Du är världens bästa mamma och jag älskar dig”… Herregud, alltså. Sån kärleksfest i hjärtat!

 

  1. Åh, vad härligt Annika! Jag gläds verkligen med dig!! Har följt dig sen du var gravid och har hela tiden beundrat ditt mod och din positiva attityd. Du om någon förtjänar verkligen detta ”livsflow”. Stort av dig att kunna uppskatta stunden och inte bara skynda vidare i livet när det känns bra – jag ser och lär! 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..