I annonssamarbete med HP

Låt dina foton bli en del av inredningen

Ett så enkelt sätt att få barnrummet att se personligt ut!

En sak som jag tänker på väldigt mycket är att vi har så många digitala bilder på våra barn och inte så många fysiska som våra föräldrar har på oss från när vi var små. Det är faktiskt få bilder jag har framkallat under Lilos 4,5 år.

Jag gillar ju verkligen att fota och tycker att bilder är kul inslag i inredningen och har nu testat skrivaren HP ENVY Photo 7134 med tjänsten HP Instant Ink som är så snabb och enkel att använda (läs nedan hur den funkar!). Kolla vad jag och Lilo gjorde på ett kick:

Jag lät Lilo välja bilder själv från min telefon och hon valde framför allt bilder på sig själv men också på hennes kompisar som vi gjorde en fotomobil (bara av snören, en bambu-gren och tejp för fotona) av och hängde över hennes säng. Jag är smickrad över att jag fick vara med på en bild i alla fall, haha.

Skrivaren fungerar så att den kopplas till mobilen där du väljer storlek på fotokopian och skriver ut. Och när bläcket i skrivaren är på väg att ta slut känner skrivaren själv av det och skickar hem bläck till dig automatiskt (till ett förmånligt pris) genom HP Instant Ink (de enda på marknaden som har den tjänsten).

Eftersom det är så lätt att göra om en fotoutskrift så kan man också testa sig fram att klippa i bilderna. Bara att använda fantasin och låta ditt DIY-inre tänka fritt!

Så himla fint att Lilo vill ha sina vänner på väggen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..