Så fixar du glowet!

Mina bästa tips!

(Det här inlägget innehåller köplänkar)

Jaaaa, jag vet, jag tjatar om glowet – och så här är mitt skönhetsmotto: Ju bättre hud, desto mindre smink. Jag vill ha så lite foundation i ansiktet som möjligt och ha helst ha ett naturligt glow som inte döljs av smink. Så hur gör man för att få det?

Det finns massor av superknep! Både produkter och andra hälsotips – och Hannah ”Naturligt snygg” Sjöström har skrivit en hel bok om det – ”Hello glow” som är jätteintressant om du vill nörda in dig glowens hemligheter.

Olika sätt att få glow!

1 Olja – inifrån och utifrån

Och ja, jag tror att gener har en hel med att göra huden ser ut och vilken glow man har, men också att man äter bra med fett (exempelvis olivolja, omega-3) och använder en bra ansiktsolja. Olja är verkligen da shit när det kommer till min hud. Just nu använder jag ”Birch recovery face oil” från Björk & Berries och ”Face it” ansiktsserum.

2 Unna dig salongsbehandling

Nej, man behöver inte går på ansiktsbehandlingar en gång i månaden men är man som jag ute efter resultat som man kanske inte kan uppnå i hemmet så känns det helt klart värt det för mig. Cirka tre gånger per år brukar jag unna mig en riktigt rengöring för huden och nu under våren har jag, efter att ha träffat super-hudproffset Anna Stenbeck Billing på New clinic, testat Skinbooster (som återfuktar på djupet) och gjort IPL för att få bort små spruckna blodkärl i ansiktet (fungerat så bra på mig!) och är nu sugen på att testa även Dermapen som ökar hudens kollagentillväxt.

Vill också tipsa om det här grymma masken man göra som en mini-ansiktsbehandling hemma: Ofra Cosmetics Revitalizing clay mask som fixar snabb fukt och glow. 

3 Quick fix!

Okej, det går alltid att fuska sig till glow. Min absoluta favorit för detta, utöver olja, är Clarins klassiska Beauty Flash Balm. Så grym ”Askunge-creme” som ger lyster på en gång.

Och slutligen – bästa tipset: Svält dig aldrig – finns inget värre för huden…

 1. Det finns en särskild plats i helvetet för kvinnor som inte hjälper varandra. Efter senaste månadernas revolution med me too trodd jag i min enfald att vi börjat komma nånvart. Du blir blint förälskad och har känt personen några veckor? Ja men självklart har man då så mycket på fötterna att man kan shamea en annan kvinna som blivit sviken å det grövsta! Jag håller till viss del med de som säger att det inte ska falla nån skugga på dig eftersom det är han som är svinet. Men ditt ”försvarstal” gör det lite svårt att enbart se dig som ett offer. Jag har själv blivit sviken på liknande sätt för många år sedan och är oerhört tacksam att min familj och vänner hade betydligt mer hjärta och civilkurage än vad du har och kunde vara ett helhjärtat stöd för mig.

  1. Finns nog en plats i helvetet också för människor som försöker diktera, hur andra ska leva sina liv.

  2. Skärp dig! Hur kan du sitta och hoppa på en annan kvinna på detta sätt pga något hennes pojkvän påstås gjort? Att du inte skäms! Du har ingenting med deras förhållande och göra, de är vuxna människor, vill de vara med varandra så får de vara det!

 2. Strunta i oss som för dig bara är ”läsare”. Men säger dina vänner inte likadant som oss?

  1. Men lägg ner! Varför ska hon bry sig vad någon annan säger åt henne att göra? Hon väljer väl själv hur hon vill göra. Sjukt märklig att hoppa på henne på detta sättet.

 3. Jag kommenterade ditt försvarsinlägg men det försvann snabbt.
  Om det hade varit en vän till dig som hamnat i samma sits, hade du varit lika snabb på att försvara då?
  Fattar att det är svårt att inte försvara, du har hans namn på armen och en ring på fingret, men ändå, du kan väl inte på fullaste allvar tro att de kvinnorna som dejtat honom samtidigt som dig ljuger? Hur kan du ens tro att du känner någon efter några veckor och som du säger, lita blint på honom?

   1. Att hon älskar Niklas, att den andra kvinnan kommer emellan dem, varför skulle hon lita på henne när hon litar blint på sin älskade fästman, att hans liv före henne inte spelar någon roll, att hon aldrig haft det så bra med någon som honom innan osv.

    Problemet här är ju att trippelkörde tre tjejer samtidigt och hon vägrar se det.
    Förstår att det är pinsamt, haha jösses det skulle jag själv också tycka om jag hade gått så långt med både förlovning och tatuering inom ett par veckor.
    Men! Hellre skämmas och lämna än att leva med ett svin.

    1. Linda! Tack för att du tog dig tid att skriva. Hoppas Annika fortfarande har kvar de människor som varnar henne för honom när hon inser hur duperad och grundlurad hon är.

    2. Tack Linda för att du tog dig tid. Vi ska inte skuldbelägga Annika. Hon har det nog tufft nog som hon har.

     1. Nej ingen skugga över Annika. Hon gick fort fram och gick tyvärr på en stor jävla nit i form av en oduglig karlslok.

 4. FAN vad ledsen jag blir!!! Annika som någon mer skrivit, det var verkligen din tur i kärlek!!! Men ärligt talat blir detta bara värre och värre… Inlägg försvinner och du håller fast och försvarar en taskig kille. Det är inte bara en tjej som skrivit vad han är för typ, det är flera…! Du som alltid pratar om feminism, ta till dig vad andra kvinnor skriver till dig. Ingen vill förstöra din relation, alla är bara rädda om dig och vad denna karl är kapabel till. Än är det inte försent. Kramar

  1. Om du själv är feminist och bryr dig om andra kvinnor så kniper du igen nu! Lämna hennes privatliv i fred och sluta shama henne! Tror knappast du bidrar till att hon mår bättre. Fy för kvinnor som beter sig som dig säger jag bara. Du är inte på något sätt trevlig eller hjälpsam. Bara för att du läser bloggen har du ingen rätt att lägga dig i hennes privatliv och börja bestämma hur hon ska agera.

 5. Det här blir bara värre och värre. Om han nu är så fantastisk och du litar blint på honom, varför kan du inte stå för det då? Försvarsinlägget försvann snabbt…
  Alla kvinnor: bojkotta svin! Vi är värda så mycket mer.

  1. Hon behöver inte försvara sitt förhållande för någon! DU ska överhuvdtaget inte lägga dig i vem hon väljer snart vara med. hon är en vuXen människa som tar sina egna beslut!

 6. Annika, vi är många som varit i din sits och lider med dig. Snäll blunda inte, hur ont det än gör. Beundrar dig och önskade att du inte haft sådan otur. Många styrkekramar

 7. Jag är så väldigt ledsen för din skull Annika. Som någon skrev, det ÄR din tur att hitta kärlek.
  Tyvärr verkar du haft riktig otur denna gång. Kan tänka mig att det känns som att mattan drogs undan och så jävla jobbigt.
  Men kom ihåg, du är inte den enda eller sista kvinnan som blir tok-lurad. Du är inte ensam.
  Styrka till dig!

 8. Folk är nog bara oroliga och omtänksamma. Det får man vara tycker jag. Du ser lite gråten ut bilden men allt kommer bli bra. In time

 9. En bra man skulle aldrig drömma om att bedra, ljuga och kränka en kvinna. En bra kvinna skulle aldrig drömma om att försvara (än mindre älska) en sådan ”man”.

  1. Vadå ”en bra kvinna skulle aldrig älska en sån man?? Snacka om att lägga skam på fel person, nu är jag inte alls insatt i vad detta handlar om men i allmänhet om en kvinna blir lurad eller illa behandlad av en man ska man verkligen inte skamma kvinnan för det utan stötta henne!!!

   Det är ju en jättesvår och nedbrytande situation som man behöver stöd för att komma ut ur. Usch för den här unkna kommentaren. Och kärlek och styrka till alla systrar som befinner dig i den situationen som tyvärr inte är särskilt ovanlig <3

   1. I sitt försvarstal (som sen snabbt raderades…) försvarade Annika denna ”man” med näbbar och klor och kastade skit på exet. Menade att det inte fanns någon anledning till att hon skulle tro på en sån människa.
    All styrka och pepp till exet som vågade konfrontera och inte är rädd för att berätta sanningen. Att vissa andra väljer att vara blinda är bara sorgligt.

 10. Annika, för att hålla dina läsare trogna tror jag du gör bäst i att kommentera det som alla pratar om. Annars känna det bara som att du sopar allt under mattan och ignorerar det uppenbara.

  1. Men snälla? Hur kall och krävande kan man vara? Du förstår att hon är en människa med känslor? Du har väl INGEN aning om vad tystnaden vittnar om? Liverapporterar du ständigt och alltid för vänner, släkt, kollegor och okända om precis allt som händer i ditt liv?

   Alldeles oavsett vad som är sant eller inte. Hur tror du själv det känns att det skrivs, spekuleras och att alla har åsikter?

   Jag är trogen läsare helt utan några krav. Tror vi är ganska många.

    1. Men varför skulle hon ens behöva kommentera detta offentligt?! Ni läsare har ingenting med hennes privatliv att göra. Hon är inte skyldig dig ett skit. Låt henne vara. Finns ingen anledning för dig att lägga dig i eller överhuvdtaget bry dig om hennes förhållande. Det är mellan henne och killen. Så knip igen! Tror knappast hon mår bättre av ditt sorgliga beteende!

     1. Fast alltså. Hon tjänar ju pengar på att fläka ut sitt privatliv så då får man väl vara beredd på att folk också säger emot nån gång? Dessutom av väljvilja i detta fallet.

   1. Fast jag menade inte så utan tänker att jag alltid sett Annika som en stark, medveten och självständig kvinna och därför förvånar det mig att hon hittills inte valt att kommentera sin ståndpunkt, bara det.

 11. Om det som skrivs på FB är sant är jag helt mållös över ditt beteende. Lita på och höja en otrogen lögnare till skyarna och sen kasta skit på den kvinna som berättar sanningen… Vidrigt hur kvinnor alltid målas ut som den onda och mannen är SÅ perfekt. Trodde inte detta om dig och trodde vi kommit längre än såhär 2018….

  1. Skärp dig! Är man kär och älskar en människa så smutskastar man inte honom på nätet. Vill hon lita på honom/ge honom en chans så har hon all rätt i världen att göra det. Äckligt beteende av vissa kvinnor här. Hur kan ni vara så galet dömande och oförstående? Ni borde skämmas.

 12. Håller tummarna för att det som skrivs inte stämmer! Det ÄR din tur att få kärlek. Hoppas att du kan hitta en väg som känns rätt i allt detta.

 13. Fina bilder & bra inspiration. Fast nördboken boken kommer jag aldrig orka läsa- du kan väl dela med dig av de bästa tipsen:) Kramar till dig. Also this shall pass.

 14. Herreguuuud Annika!? Hur kan du ha missat snacket om mytomanen, Ni***s Bo**e?! Hela Stockholm garvar åt dåren! Han är inte frisk, och du är så naiv om du inte ser det, tyvärr. Ha ha, inte fan trodde jag att det var Bo**e du har trasslat in dig med! Vilken jä-a dåre!

 15. Fina Annika, lämna det där svinet. Snälla, snälla, för alla kvinnors skull som varit i samma situation. Låt dig inte luras!!! Låt honom inte vinna!
  Du är värd bättre!

 16. Hoppas du har styrka att lämna den sorgliga och patetiska idiot du förlovat dig med. Vilken otroligt liten människa han verkar vara. Modigt av Elin och berätta för dig.

 17. Finaste Annika, detta har berört mig så starkt. Jag hoppas att du finner din väg i detta svåra. Stor kram till Dig!

 18. Du verkar vara en väldigt fin person som förtjänar lycka och kärlek, läste inlägget på bloggbevakning och ville bara skriva att oavsett vad som hänt så har an haft två tjejer samtidigt, det finns inga ursäkter för det och han har inte gjort det för att hon varit skör: han har gjort det helt för sin egen skull. Du förtjänar bättre.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..