Ett litet break…

Kände att det behövdes.

Här sitter jag och svalkar mig en vecka av hetluft (ja, ni som fattar fattar).

Vi körde nyligen en liten getaway här på The Winery Hotel, med övernattning och lyxig middag, som var behövlig. Och hur härlig är inte deras takbar?

Ett tips om man inte har budget att bo över – häng här på takterassen (själva baren öppnar på fredag)! Så bra solläge och härliga solstolar att ligga i. Dessutom gör de nu sitt eget rosé som är riktigt smarrigt.

  1. Hörrni brudar! Nu tänker vi lite på vad SYSTERSKAP betyder och slutar att attackera Annika för hennes val. Hon är vuxen och kan fatta egna beslut, det behöver hon inte oss till. ❤️

  2. Det finns fortfarande en särskild plats i helvetet för kvinnor som inte stöder och hjälper varandra.

    Låt henne vara, hon kan tänka själv!

  3. Men låt henne ta sina egna beslut. Tyck vad ni vill om det. Men sluta delge era åsikter gällande det till henne. Hon går in i förhållandet med vetskapen om detta. Det får vara upp till henne vad hon väljer att göra med sitt liv.

    1. Självklart men när man gått igenom samma och det tagit många år att repa sig är det svårt att inte säga något. Vi vill väl alla henne väl ?

  4. Bra sätt att blunda för verkligheten om att mannen som satt en ring på ditt finger, även kört dubbelspel med andra all along the way.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..