I annonssamarbete med PAMPERS & MAMA

Babyshower – även för pappor

Glöm inte bort att fira bägge föräldrarna!

Jag är en ganska otraditionell person när det kommer till högtider, giftermålstänk, födelsedagar och så vidare. Det som är viktigt för mig är främst att ge personen som ska firas just det den tycker om.– och sen införa traditionella till det. 

Och nu när jag snart ska fira min bästis som ska bli pappa för första gången så håller jag på att fnula på en babyshower i just hans stil – och även så blöjtårtan (vill inte avslöja hur den ska se ut ifall han läser det här!). För meningen med en babyshower är ju att hylla både den blivande föräldern och välkomna den lilla personen som ska äntra världen! 

Jag välkomnar verkligen den amerikanska traditionen kring babyshowers men jag tycker ofta att papporna glöms bort just när det kommer till att fira föräldraskapet. Den blivande pappan förtjänar ju också att bli firad även om han inte behöver göra det tuffa jobbet på BB…

Och det som ligger i fokus på just babyshowers är ju blöjor – och ni kanske minns, eller själv har deltagit, i Pampers blöjtårteutmaning? Jag vann tyvärr inte med min unicorn-blöjtårta (se bilden ovan), men det gjorde min mycket stilsäkra kollega Emily Slotte med den här snyggingen:

Vill du ha tips på hur du gör din egen blöjtårta – HÄR hittar du Pampers supertips! Här du fler tips från mig och mina bloggkollegor Knivis och Vanjas för en lyckad babyshower!

Du kan också göra en egen Pampers blöjtårta och vara med i tävlingen om en årsförbrukning av blöjor från Pampers. Lägg upp en bild på din bästa Pampers blöjtårta på instagram. Hashtagga #pampersbabyshower och pinga @tidningenmama och @pampersworld och du är med i tävlingen om blöjor från Pampers för ett helt år (mama-redaktionen och Pampers väljer den härligaste Pampers blöjtårtan i slutet av juni).

Lycka till – och glöm inte att involvera den blivande pappan i babyfesten!

  1. Jag tänkte nog lite likadant som Nathalie. Det är väl bara för killar att fixa baby shower till papporna? Ganska orimligt att tjejer ska behöva fixa ännu en sak.

  2. Papporna glöms bort för att de är kvinnorna som fixar med det. Hade papporna själva varit engagerad för någons baby shower hade de ju även kunnat få egna. Varför fixar de aldrig med sånt? Alltid kvinnorna som fixar med födelsedagar, dop, jul, påsk osv. Ja något undantag finns väl? Kanske. Men det är talande vilka som fixar, planerar med det.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..