Varannan vecka-dilemma…

Midsommar utan Lilo.

Även fast jag och Lilos pappa inte skulle ha något problem med att fira midsommar tillsammans så har vi våra familjer i olika delar av landet. Så I måndags åkte Lilo till Skåne med honom och det dröjer över en vecka till att hon är med mig igen.

Och även om jag har massor av saker att göra under de här dagarna så är det ändå alltid så tomt utan den där lilla person som man älskar mest på jorden.

Jag har typ aldrig varit så glad att fotbolls-VM går samtidigt som midsommarfirandet. Känns som ett skönt avbrott i vardagen och titta på män som som har så lätt att falla omkull av ingenting. Man ser liksom aldrig det i damfotbollen?!

För övrigt verkar det råda en missuppfattning om att Sverige inte vunnit en VM-match sedan 2006 (förutom den mot Sydkorea nu).

Sverige tog faktisk VM-brons 2011 och vann då en drös med matcher… Damerna alltså, men av något skäl nämns inte ens det bättre landslaget när det pratas om Sveriges vinster.

  1. Marie skriver:

    Och det beror ju tyvär på att inte många vill se eller är intresserade av damfotboll eftersom det inte går att jämföra med vanlig fotboll , se segt långsamt o ospännande …..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..