3 favoritmasker!

(Det här inlägget innehåller köplänkar)

Ja, ursäkta att jag tjatar om rengöring av huden är kanske det jag bryr mig mest om i skönhetsväg. Jag har softat ner lite med syran (vill inte ju översyra huden…) men ändå inte släppt den helt. Och jag är ju lite besatt av ansiktsmasker och vill tipsa om mina tre prisvärda favoriter just nu!

3 favoriter!

1 ”Face Mask Black” från Maria Åkerberg är grym för djuprengöring. Innehåller aktivt kol, jojobaolja, sheasmör och AHA-syra.

2 Clear Skin Lover Rubber Mask” från Dr Jart. Älskar Dr Jarts masker! Som den här tvådelade som både rengör porer och återfuktar huden.

3 ”Scrub & Mask” från Filorga funkar som en dubbelverkande peeling och mask som minimerar porerna (eh, ja tack!).

Mask on!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..