I annonssamarbete med BLOCKET

Låt andra barn ta del av prylarna

Rensa ditt förråd!

Det är egentligen helt sjukt hur mycket saker man samlar på sig, speciellt när man har barn. Jag vet inte hur mycket av Lilos gamla saker som jag har gett bort, men också sålt på Blocket. Känns så otroligt onödigt att bara låta användbara prylar ligga och samla damm när något annat barn kan få användning av dem. 

Jag minns när jag själv var liten och vid en terminstart bestämde mig för att bli pianist och mina föräldrar så snällt och peppande köpte ett gammalt piano till mig. Jag var säker på att jag var ett musikaliskt underbarn, men det visade sig vara just tvärtom – och jag dog av tristess. Visst pianot var begagnat och inte jättedyrt – och jag försökte ju bara att hitta min hobby. Pianot såldes snabbt vidare till någon annan ägare som förhoppningsvis uppskattade det mer än jag…

Och man vill ju att barn ska kunna hitta just sin hobby men också inte behöva betala för mycket för sportutrustning eller prylar som behövs för olika hobbies. Så varför köpa nytt när man kan köpa begagnat till så mycket bättre priser?

Jag tycker att det är superbra och enkelt att sälja saker genom Blocket – MEN jag är världens sämsta på att ta betalt, haha. Köper du någon pryl av mig, som till exempel Lilos gamla cykel, så får du typ tio andra saker på köpet. Jag har liksom inte heller mage att ta för mycket betalt.

Men hur usel affärskvinna jag än så känner jag mig alltid glad att andra barn får leka med Lilos gamla saker som hon har älskat men vuxit ifrån – och så slipper jag känna mig som en miljöbov. 

Så se över ditt förråd och sälj på för att både tjäna en extra slant men också för att låta andra barn ta del av användbara hobbyprylar vars föräldrar kanske inte har råd att köpa dem i nyskick. 

Skulle vilja hitt ett par som dessa till Lilo!

För man vill låta sina barn få upptäcka vad de gillar att göra – och med det kommer ju köp, som ju inte behöver vara så dyra. Just nu letar jag själv efter efter ett par rollerblades till Lilo. Hon vill ju att allt ska gå snabbt och jag tänker att hon kommer att älska sina rollerblades. 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..