När förskolan är stängd…

Ja, då får man ta med den lilla personen på poddinspelning och möten.

Status på barn:

Muta: Bulle och cola.

Humör: Gott.

Avbrutit samtal: 77 ggr ca.

Superviktigt: Matcha i keps.

Outfit: Faux fur all the way.

Sagt om sin mamma so far: ”Mamma kan inte gå i klackar”, ”Mamma har kanske lagt en fis”.

  1. Anna skriver:

    Så är det, men gör så gott man kan och mina barn har varit med mig på jobb också. Det jag reagerade på när jag såg detta är ditt inlägg i relation till inlägg för ngra veckor sedan om barn i en hotell-lobby. Visst, det är en skillnad att barnen lämnas i annat rum MEN vi har ingen aning om vad som föranledde den händelsen, hade barnen tillsyn av folk i receptionen, hur kände sig mamman osv. Finns ingen anledn att klanka ned, folk kämpar helt enkelt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..