Härmed svär jag på aldrig vara ”duktig”

Hur sammanfattar man egentligen året som varit?

Även om det var dippar så har det så klart hänt massor av saker som varit helt jäkla ljuvliga! Och det är ju det som betyder något. Ingen idé och gräma sig över det som har varit.

Jag är tacksam över…

…att min lilla Lilo är så välmående och frisk. Och att hon har så mycket mod, nyfikenhet och godhet i sig. Så otroligt stolt över henne i alla lägen.

…att jag blivit kär, förlovat mig, blivit sambo och har en så pass briljant person vid min sida som alltid stöttar mig i allt jag gör. Så stolt att han bär mitt namn på sin kropp.

…över att jag har så fantastiska vänner! Livet vore så otroligt fattigt utan alla min systrar och bröder som förgyller mitt liv.

Älskade Mari och Linda.

…att jag har världens bästa mamma som ALLTID hjälper mig i vardagen när jag behöver. Hur skulle jag ens klara mig utan henne?

…över att jag har den här bloggen som ofta känns som min ventil – och att ni som läser tar emot mig för den jag är – oavsett om ni håller med mig eller inte.

s_Annika-Leone_Lilla-Piratförlaget_2018-10-18_031_Screen

Foto: STEFAN TELL

Foto: Stefan Tell/Lilla Piratförlaget.

Till sist: Jag ska verkligen göra allt för att 2019 ska bli ett glatt jäkla år. Livet ska vara kul. Jag ska bli bättre på att släppa alla ”måsten”.

Härmed svär jag på aldrig göra saker för att vara ”duktig”.

 1. Ewa skriver:

  Bra nyårslöfte. Jag håller mig långt från ”syster duktig” som bakar frukostbröd i ottan innan hon sliter barnen ut sängarna, och som tycker det är duktigt. Jag, ba, men sov en timma längre istället. Däremot beundrar jag människor som är skickliga på det de gör, städerskan som får allting skinanade rent på en minut, busschauffören som kör mjukt i stadstrafiken och som håller koll på passagerarna så att ingen ramlar, professorn som har förmågan att trollbinda studenterna, de är värda all cred. Barnet växer av att få höra Åh, det gjorde du bra istället för Nu var du duktig.

 2. Emelie skriver:

  Gott nytt år! Tycker så mycket om din blogg som känns väldigt ärlig!

 3. inna skriver:

  Andra gången gillt.. 🙂

  Önskar er allt gott för det kommande året 2019!

 4. inna skriver:

  Önskar er allt gott för det kommande året!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..