Att påstå att någon är gravid…

Hur skulle du känna om du möttes av din egen bild på en tidningen och en nyhet om att du väntar barn – fast du inte gör det?

Att tidningen Hänt Extra valt att skriva ”Sanna Nielsens gravid-lycka!” är rent ut sagt förjävligt. Att tidningen lever på hitte-på-händelser vet ju alla, men det finns väl ändå gränser i vad man kan fabricera? Det måste väl finnas en person på redaktionen som har lite vett? Hur lågt kan de sjunka egentligen?

Nyheten kommer alltså från att tidningen låtit Regina Lund spå framtiden: ”När jag nu tonar in mig på Sanna blir jag illamående som man blir när man blir gravid. Jag får upp familjelycka. Det känns som en flicka”, säger Lund i artikeln.

WHAT THE F**CK!?

Så här säger Sanna själv på sitt insta:

”Ok… det som står på löpet är inte sant. Det är rent påhitt. Ett fruktansvärt dumt påhitt från denna tidning. Att de vill göra så här är för mig en gåta. Detta ämne är dessutom oerhört privat och VARFÖR respekteras inte det? Jag har stor respekt för journalister men den här gången gick denna tidning alldeles för långt och jag accepterar inte det för fem öre. Ser fram emot er dementi och pengarna väljer jag att skänka till väl vald organisation”.

Finns det verkligen inget bättre sätt Hänt Extra och Regina Lund att tjäna pengar på än hitta på intima och privata saker om någon?

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..