I annonssamarbete med FöRETAGSBOSTäDER

Bo i lägenhet istället för på hotell

Som ni kanske vet så är jag egen företagare. Jag frilansar som skribent, redaktör och konsult. Och ibland får jag jobberbjudande i andra städer som jag oftast får tacka nej till eftersom det ofta blir för dyrt för mig med boende på hotell. Och jag vill inte ta in på ett superbilligt hotell som gör att jag får bo långt från platsen där jag ska jobba.

Så när jag fick förfrågan av Företagsbostäder att bo i en av deras lägenheter i stället för på hotell så var jag klart tvungen att testa! Kostnaden är nämligen upp till 50 procent billigare än hotell. Och har man ett stort företag kan man låta de anställda dela på en lägenhet – så mycket mer ekonomiskt. 

Attachment-1

Dessutom känns det mer personligt med en lägenhet, som är anpassad över hur många som ska bo i den (finns allt från 1:or till 5:or) och den plats man behöver  vara nära (de har 2000 lägenheter). Och jag gillar att man kan ha vänner och bekanta över och laga mysiga middagar.

Attachment-1 2

Och en annan sak jag tycker är bra, till skillnad från till exempel Airbnb, är att man inte behöver ha kontakt med någon privatperson angående städning, nycklar eller annat. Det sköter Företagsbostäder åt en.

Attachment-1

Gillade också den ”cleana” känslan i lägenheten. Det är så sällan man som småbarnsmorsa inte är omgiven av kaos. Kändes så skönt att vara i en lägenhet utan en massa prylar!

  1. Karin skriver:

    Får man fråga vad du har för utbildning och vad för slags konsult du är…

    1. sofia skriver:

      Du får inget svar.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..