Alla hjärtans dag utan pojkvän

Det här med forcerad kärlek...

Jo, jag gillar att fira kärlek. Självklart. Kärlek är asmäktigt. Men… Alla hjärtans dag. Jag känner bara: suck…

Det är som att bara under en dag på året ska alla par hylla varandra för att de ”måste”. Så oromantiskt! Och det här kan vara första året jag har en parter på just alla hjärtans dag (om man nu inte räknar med mina tidiga förhållanden för typ 15 år sedan).

shaira-dela-pena-532810-(1)

Men jag vill inte fira dagen med min partner för att ”det är så det ska vara”. Dessutom vill jag att mina singelvänner ska ha en härlig dag utan att känna sig exkluderade. Så jag och min kompis Ninna bestämde oss för att ha en tjejmiddag (både för singlar och för de som är upptagna) just den dagen.

Kärlek handlar om vardagliga saker för mig: att se varandra, att stötta varandra, att hjälpa varandra, att bekräfta varandra. Kanske låter det larvigt och klyschigt, men jag tar och ger hellre små bitar av kärlek varje dag än att tänka: ”oj, det är alla hjärtas dag, jag måste visa att jag älskar min partner genom att köpa sexiga underkläder, en parfym eller rosor! Panik!”.

Och alla ni som är i parrelationer – ha inte parmiddagar, ha MIDDAGAR. Helt plötsligt kan det vara du på andra sidan. Låt alla vara välkomna – oavsett om de har en partner eller inte. Taco hej.

  1. Malin skriver:

    Finns det vuxna människor som firar det? Trodde det var nåt tonårstjafs bara…

  2. Sandra skriver:

    Vem firar ens Alla-hjärtan? Jag känner INGEN som gör det?

  3. Åsa skriver:

    Oj vad du går igång på en dag.

  4. Tack, tack, tack… håller med dig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..