Ni som har följt mig här vet kanske hur jag känner för Victoria’s secret – den mest omoderna underklädeskedjan som jag tycker bidrar till kroppshets och skeva kroppsideal då de bara har en typ av kropp som de använder: supersmal. Inget diversity-tänk där inte, fast det är 2019… Kolla bara på den här bilden från ”Young & Sexy”-serien… Spyr av bara namnet – ”ung och sexig”?! Wtf?

IMG_0651

Alltså, jag skäms över VS:s gubbsjuka, deras ideal och att de inte bara tänker om och förstår hur de kan påverka unga tjejer! Tänk om de kunde inspireras lite mer av de här här märkena:

lede

Chromat.

savage

Savage X Fenty.

aerie-real

Aerie.

Taco hej. Nu går jag och äter en kanelbulle.

    1. Inget nytt under solen gällande dina kommentarer så kasta inte sten i glashus. Att du fortfarande läser Annikas blogg säger mer om dig än nåt.

      1. ”Ni som har följt mig här vet kanske hur jag känner för Victoria’s secret” skriver Annika. Så, ingenting negativt utan bara ett konstaterande av fakta.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..