Det här VILLE jag inte höra

Det finns saker som ALLA måste sluta säga till mammor (läs KnivLisas lista här). Vilka är dina värsta kommentarer?

Här är mina tröttaste kommentarer som folk sagt till mig, speciellt under det första året med bebis:

”Njut av varje sekund!”

Oh ja, det är uuuuuunderbart med sömntortyr, bajsinferno eller mjölkspya cirka 90 % av dygnet. Tralalalalala!

”Men ni är ju inte ALLS lika”

Nej, kanske inte – men du är jättelik din unges marsvin.

”Ska du skaffa ett syskon nu?”

Absolut, jag kissar fortfarande på mig när jag nyser så det blir enkelt att ploppa ut en till på en gång!

”Sov när bebisen sover”

Jo, jag ska försöka sov-sväva när jag är ute och går med vagnen…

”Jaha, du ger ditt barn ersättning”

Jaha, du tycker att jag ska låta mitt barn svälta, eller? Eller vill du själv testa att försöka pressa ur lite mjölk ur mina bröst till ditt kaffe?

  1. Anna skriver:

    ”Om du är lugn är bebisen lugn” fick jag höra på ett dop när sonen skrek hysteriskt i flera timmar. Hände flera gånger när vi var iväg på nåt att han gjorde så. Jag fick stänga in mig med skrikande bebis och ville bara åka hem, men blev alltid övertalad att stanna. Fattar inte varför jag inte bara gjorde som jag själv ville.

  2. Ewa skriver:

    Jag tillhör dem som njöt av vareviga sekund med bebisar, med det inte sagt att alla måste göra det. Men, dessa kommentarer, jag misstänker att ingen av dem har fällts av män eller pappor. Min erfarenhet, i alla fall.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..