I annonssamarbete med FUNCTIO OPTIMA

För att kroppen ska funka

Jag har aldrig haft åldersångest. Men en sak som jag tycker är jobbig med åldern är hur kroppen förändras. För att min rygg, mitt bäcken och mina pajade knän ska funka behöver jag träna minst tre dagar veckan och helst stretcha varje dag.

IMG_8188

Och ni vet mitt frukthat? Det gör också att jag inte alltid får i mig alla vitaminer jag behöver, men jag klarar i alla fall att dricka apelsiner i pressad form. Och kosttillskott är ju inga problem att få i sig! Jag har nu börjat att testa Functio Optimas tillskott Vitalitet (innehållande strandnypon, gurkmeja och ingefära) som just ska minska inflammationer och förbättra immunförsvaret, vilket gynnat leder och muskler.

Attachment-1 4

Så bra med en allt-i-en-produkt som också är vegansk och tillverkas i Sverige. Jag vill inte ha animaliska ämnen i kosttillskott…

En burk Vitalitet kostar 329 kr (alltid fraktfritt) och räcker en månad. Vill du testa så uppge rabattkoden Leone så får du 25 procent rabatt.

  1. Ewa skriver:

    Men hur kan man hata frukt? Ogilla, inte tycka så mycket om, kanske?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..