Proffssminkad + ny outfit = bokrelease!

Wiii! Igår var det för releasefest för min bok! Så kul! Och ja, jag ville vara extra fin och begav mig till grymma makeupartisten Mia AdamEmité Make up (gillar verkligen deras produkter).

Jag och Bettina som har illustrerat ”Bara rumpor”.

Attachment-1 3

Det SÅ sköna setet (”mamma, ska du ha på dig pyjamas?”) kommer från Lindex.

Attachment-1 5

På urcharmiga cafét/bokhandeln Bokslukaren – innan minglet.

 1. Hanna skriver:

  Vilken fin bok! Den ska jag inhandla till min son, hade inte koll på att den har börjat säljas i vanlig bokhandel än! 😍

  1. Blir så glad av att du gillar den! Uppdatera gärna mig när du läst den för din son och vad han tyckte😍

 2. Emma skriver:

  Älskar att du 2 år senare drog på dig Auschwitz-pyjamasen! 😍

 3. Ida skriver:

  Jag köpte boken till min tvååring som älskar böcker och börjat visa intresse för snippor och snoppar. Hon är kanske lite liten men satt ändå som ett litet ljus när vi läste boken två gånger i rad, känner på mig att vi kommer få läsa den här upprepade gånger så att vi kan texten utantill till slut (som med de flesta andra böcker vi har). Superhärlig bok och jag tänker att det inte kan skada att börja prata om kroppar tidigt… 🙂 tack för en superbra bok! Kram!

  1. Tack för underbar feedback och så kul att ni gillar boken❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..