Min bara rumpa…

Okej, jag måste få skryta lite. Det går nämligen väldigt bra för min bok ”Bara rumpor”. Så jäkla kul! Och jag har nu kommit på vad fortsättningen ska handla om (om mitt förlag går med på det, haha).

Attachment-1

Varsågod att spana in min bara rumpa!

Och angående just rumpan. Häromdagen tänkte jag på vilket komplex jag hade för min rumpa när jag var yngre, för att den stod ut så mycket. Så här i efterhand fattar jag inte hur jag tänkte – man vill ju ha en rumpa som syns! Idag hade jag älskat att få ha de rumpan som jag hade innan tyngdlagen satte klorna i den. Alltså jag gillar min rumpa nu, men den var ju desto mer härlig förr i tiden.

Men det var ju så förut – de vi såg i media, de man ”skulle” se ut som var ju Kate Moss & Co i Calvin Klein-reklamen. Inte undra på att vi blev mindfuckade.

kate-moss-ck-obsession-l

Vill du skaffa min bok – så finns den här (köplänk)! Bjuder här på den finaste rumpan av dem alla i boken (illustrerad av underbara Bettina Johansson):

bara rumpor

Trevlig onsdag!

 1. Ewa skriver:

  Vad är felet med CK? Mindfucked, vem ger dig rätt?Jag tror att du skall granska dig själv noggrant innan du har åsikter om hur andra är och vad andra har för åsikter. Vi har den ändalykt vi har, antingen tränar vi den, låter den vara eller så bryr vi oss inte.

 2. Man vill ju ha en rumpa som syns? Jaha, jaså det vill man. Och vi är inte mindfucked nu menar du? För att vara författare och skribent är du allt som oftast riktigt dålig på att uttrycka dig genomtänkt, eller så är det din avsikt att provocera vad vet jag…

  1. Anna skriver:

   Håller med, är plattrumpad och hade nog haft komplex för det om jag var tonåring idag när man ”ska” ha en putig rumpa.

   Normer för hur kroppen ska se ut är skadliga oavsett vad de säger.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..