I annonssamarbete med BOB BARA BäR & SAFT

Men vad ska barnen dricka för gott?

En sak som jag ofta tänkt på är att vi vuxna dricker gott till maten och fika, men att man inte riktigt vet vad som är okej att ge barnen eller inte på grund av alla tillsatser och så vidare,  Men barn måste ju också få njuta av smarrigheter! Och jag är ju verkligen ingen hardcore sockermotståndare, men jag försöker ofta att utesluta tillsatt socker, i alla fall i dryck, så ofta jag kan till Lilo.

Attachment-1 2 kopia 2

Och saft då? Jag är inte alltid helt bekväm med att Lilo dricker saft med sötningsmedel eller tillsatser. Jag vill gärna att just drycken ska vara naturlig.

IMG_4444

Och äntligen finns det en saft helt utan både sötningsmedel och tillsatser! Och med 100 procent socker från bär och frukt: BOB BARA BÄR & Frukt – inga konserveringsmedel, inga sötningsmedel, inga tillsatser (läs mer om vad den innehåller här). Hur bra? Finns i smakerna jordgubb och hallon och passar utmärkt till en picknick i solen (kanske det bästa Lilo vet) tillsammans med lite jordgubbar!

Attachment-1 2

Den här lilla testpanelen bestående av Lovis och Lilo föredrog jordgubbssmaken. Till just jordgubbar. Man kan aldrig äta för många jordgubbar!

Attachment-1 2 kopia 3

LOADING..