Känner mig som den mest slitna morsan

Jag måste fråga er som läser min blogg hur ni gör för att ”ladda batterierna”? Jag har så svårt att hitta rätt sätt. Ofta får man rådet: ”gå till gymmet”, men för mig blir det ingen bra träning om jag inte har peppen med mig. Jag får bara energi av träning om jag har batteriet laddat. Och att vila gör mig bara segare och ger mig stressångest för att inte hinna med jobb, sysslor, mm.

Illustration @venuslibido

Och det blir inte bättre av att se mina influencerkollegor eller föräldrabloggare i superduperyoga-ställningar, alltid med fixat hår och makeup och alltid se SÅ lyckliga och peppiga ut. Jag känner mig som världens tröttaste och mest slitna morsa jämfört med dem. Och det gör mig ännu tröttare, haha.

Hur som helst – tips mottages tacksamt. Hur fixar du ditt batteri?

 1. Anna skriver:

  Enkla utflykter i naturen

  Vänner, gärna gamla vänner

  Om man är sliten en period, skala ner på allt så kommer lusten ofta tillbaka av sig själv

 2. Jag har också jagat den ultimata nedvarvningsaktiviteten/-rutinen, men landat i förbyggande istället. Har skalat ner typ allt i livet lite grann istället för att spara energi, för att undvika att jag blir sliten (har noll lust att ta bort något). Jag gör saker och ting långsammare, stressar inte om jag inte på riktigt har bråttom. Promenaden till bussen får ta tre minuter längre, jag gör en sak i taget oftare (svarar inte på mejl samtidigt som jag sitter på möten, surfar inte på mobilen samtidigt som jag tittad på tv). Skalar ner intrycken för när min hjärna väl har blivit överbelastad så skulle jag behöva yoga i i flera dagar för att komma ner i varv. Och jag gillar inte yoga 😁

 3. Lotta skriver:

  Jag bastar på min sportklubb.. oftast efter träning numera men tidigare orkade jag inte träna alls.. jag bara bastade. Jag bastar 15-20 min sen en kall.. alltså iskall dusch.. sen in igen 15 min! Det är suveränt! Min bekymmer eller stress blir mindre och jag blir gladare av att basta👍

 4. Ewa skriver:

  Var varannan helgmamma, vem hade tid att vara sliten? Inte jag i alla fall.

 5. Meditera! Minst 15 min. Magi!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..