Har du funderat på fillers?

Alla får ju så klart göra som de vill med sitt utseende. Känner man för att spruta in fillers för att slippa rynkor så fine. Men en sak som jag tänkt mycket på är att det förändrar mångas utseenden så pass mycket att man knappt känner igen dem. För ett tag sedan satt jag på en lunch, i samma bord, som en känd tjej som jag känner lite grann utan att fatta att det var hon. Och ibland tycker jag att ingrepp gör att folk ser äldre ut, istället för tvärtom som man kanske önskar. Men jag har ett tips som också är mycket billigare!

Attachment-1

Varsågod för tips. Ligg alltid lite på plus och du kommer att få naturliga fillers.

  1. Sofia skriver:

    Bra du är, bästa tipset juh! Jag kör på samma.

  2. Julia skriver:

    Samma här – extrakilona kommer inte längre efter 40+ i ansiktet, tyvärr…

  3. Ewa skriver:

    Det ligger någonting i det du skriver. Men för mig skulle plusvikten tyvärr sätta sig på mage och höfter istället för kinderna.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..