Tips på doppresent

Så gulliga doptavlor!

Jag var på dop för ett par helger sedan och jag tyckte att det var så oerhört svårt att hitta en unik doppresent. Och så glömde jag bort att jag har den bästa doppresent-skaparen SÅ nära mig. Nämligen min kära kollega Bettina Johansson som så fint bildsatt vår bok ”Bara rumpor” (som nu även ska ges ut i Danmark, Tyskland och Spanien – hurra!).

Bettina gör nämligen unika dopptavlor på print (flera olika motiv) eller handmålade. Hon fyller helt enkelt i barnets födelseuppgifter och det tar cirka en vecka att få hem beställningen.

Hur gulliga!

IMG_0660

FRÖ original

mallsjön

mall

mallgrålle

mallnyavitahjärtan

  1. Anna skriver:

    Precis en sån fick min son när han döptes för 10 år sedan. Därefter har det varit en given doppresent till alla dop vi varit bjudna på. Succé varje gång!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..