Alla dessa spöken…

"Vad är det som kom in här i sovrummet?"

Ni som har följt mig länge här kommer kanske ihåg när jag berättat om olika händelser när Lilo var liten, typ 2-3 år, och hon påstod att det fanns en mängd personer/spöken i vår lägenhet. Som den gången hon sa att jag var tvungen att sova på kanten av min dubbelsäng eftersom det ”var så många som spökvänner som också skulle få plats i den”. Jag bad henne då säga till att hennes vänner att de fick sova på soffan istället.

Attachment-1

Lilo för cirka 3 år sen.

Och de här spökpersonerna har kommit och gått lite, men nu i går lyckades hon skrämma upp mig igen…

”Mamma, känner du att det är som att hela madrassen håller på att åka ner, som att någon drar i den?” och ”vad var det där vita som kom in här i sovrummet?”.

AHHHHHHHH!

Troligtvis är det hitte-på från min 5-årings livliga fantasi. Men jag freakar ännu ur ibland. Jag har sett alldeles för många skräckfilmer…

Och på tal om skräckfilmer – jag är så peppad på ”Scary Stories To Tell in the Dark” (premiär 9 aug) och ”Midsommar” har premiär nästa vecka. Den sistnämnda är av Ari Asters som också gjort ”Hereditary” som är så vansinnigt läskig.

 

  1. Ana skriver:

    Minns när min dotter som kanske var 2 då alltid vinkade godnatt till gubben uppe vid taket i hörnet i sovrummet. Ibland pratade hon med honom också. Sonen som nu är 2 år ser istället en uggla i sovrummet och brukar hoa åt den.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..