Sista dagen på förskolan

Det känns på riktigt som att det inte var så längesen jag lämnade in den här lilla parveln på förskolan för första gången… Och igår var det för sista gången! Känns så konstigt – och nästan lite sorgligt! Var är min lilla bebbe liksom?

Attachment-1

Men detta firades med så klart – först mysfrulle på Pascal (Skånegatan på Söder).Och sen med pizza från Bananas (så smarrig) och bubbel hemma hos min kompis Ninna (Lilo får dricka Loka crush vid festligare tillfällen).

IMG_5796 2

Tycker det är gulligt att Lilo har gjort sig festfin i min gamla klänning som jag fick av en italiensk faster när jag var liten.

Och ja, så var sommarlovet här. Jag som hade tänkt att göra roliga saker med Lilo i veckan men vädret ställer ju till det helt… Ska nu försöka att klura ut vad vad vi ska hitta på.

 

  1. Marita skriver:

    Mitt råd – stirra dig inte blind på vädret. Ofta spelar det inte så stor roll. Det är roligt att vara ute i hällregn! Fyll termosen med nåt varmt, bre mackorna och ge er ut. Dåligt väder ger de bästa upplevelserna och minnena, tycker jag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..