Hur många gånger per dag säger…

…en 5-åring ”mamma”?

Jo, jag räknade faktiskt igår och det blev 153 gånger! Och då missade jag säkert en hel del mellan de räknade ”mamma”.

Testa du också! Och hur hög siffra blir det om man har fler än ett barn? Hjälp!

  1. En 4-åring, en 10-åring och en 12-åring. 153 gånger i timmen om jag får gissa…
    Skulle vilja ha en sån där räknare som en bara trycker på när någon säger mamma och sen se resultatet på kvällen. Orkar inte hålla siffrorna i huvudet.

  2. Malin skriver:

    En fem och en treåring här. Tänkte faktiskt samma sak häromdagen. ”Mamma mamma mamma mamma”. Konstant. Skulle nog tappa räkning rätt fort tror jag men ska kanske göra ett försök att räkna imorgon.

  3. Tove skriver:

    Haha. Sjukt. Jag tänkte oxå att jag skulle räkna bara häromdagen. Tänkte att det borde vara ca 1000 ggr. Har en treåring och håller på att bli heeelt tokig så det känns oroande att det är samma när de är fem. Vojne! Jag ska försöka räkna imorrn. Återkommer!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..