Kränkt av ett gymkort?

En kompis till mig fick ett gymkort av sin kille. Han tyckte helt enkelt att hon skulle komma igång med sin träning, som hon alltid säger att hon ska göra. Men hon uppskattade inte presenten. Hon tyckte att det var en pik från honom att gå ner i vikt efter att hon ”gått upp några kilon”.

Jag tycker att det var en bra present. Träning är ju bra för alla oavsett vad man har för kropp och man är nöjd med den eller inte. Och måste allt kopplas till vikt? Sånt oerhört tråkigt tjat om vikt. Skitsamma vad man väger – det viktiga är väl att trivas med sin kropp?

Så skulle jag bli kränkt om min kille köpte ett gymkort till mig? Nej, jag skulle bli kränkt om han köpte någon sorts dietprodukter till mig. Eller om han sa något negativt om min kropp, men det skulle han aldrig göra.

Träning är bra för alla. Och om man tränar blir man hungrig och kan äta desto mer. Så bra.

Som till exempel min GODASTE rätt ever: Spaghetti con cozze – pasta med blåmusslor vitlök, persilja, olja och vitt vin. Favorit sedan jag var liten.

 1. Jenny skriver:

  Fast har en inte önskat sig ett gymkort och inte tycker om att träna kan jag förstå att man blir besviken. Jag skulle då absolut inte vilja ha ett gymkort iallafall

  1. Jenny skriver:

   Fast hon fick ju träningskortet eftersom hon pratat om att komma igång med träningen…

 2. Ewa skriver:

  Blir man sårad eller sur för att få ett gymkort är man nog osäker på sig själv. Och, musslorna ser underbart goda ut, utan pasta.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..